topbar
fejlec01
20161106 4

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 kg burgonya
1 gerezd fokhagyma
2 dkg vaj
3 levél friss bazsalikom
só, fehér bors

Elkészítési mód:
A burgonyát meghámozzuk, kockákra vágjuk, felöntjük 8 dl vízzel, vajon felhevített friss bazsalikomlevéllel és karikákra vágott fokhagymával ízesítjük, sóval, fehérborssal fűszerezzük, és puhára főzzük. Botmixerrel krémesítjük, egy forralás után bazsalikomlevéllel díszítve tálaljuk

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben