topbar
fejlec01

leves Medvehagymás csirkemell püréleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 csokor medvehagyma
20 dkg csirkemellfilé
1 dl tej
40 dkg burgonya
2 dkg vaj
1 csokor petrezselyemzöld
só, bors

Elkészítési mód:
A csirkemellfilét és a tisztított kockákra vágott burgonyát 5 dl vízben felforraljuk, sóval, borssal ízesítjük és puhára főzzük, leszűrjük. A hús levét félretesszük. A medvehagymát, a petrezselyemzöldet, a főtt burgonyát valamint a csikemellfilét leturmixoljuk, vajban megdinszteljük, majd felöntjük a húslével, hozzáadjuk a tejet és az egészet krémesre főzzük.
 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben