topbar
fejlec01

előétej Tonhaltatár bivalymozzarella ágyon

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg vörös tonhal
20 dkg bivalymozzarella
1 db citrom
1 ek. olívaolaj
1 cs. snidling

 

Pác

5 dkg cukor
5 dkg só
2 gerezd fokhagyma
1 tk. koriander
1 tk. egész színes bors
5 cl citromlé
2 cl birspálinka

 

Elkészítési mód:
A pác hozzávalóit összekeverjük, majd a halszelet mindkét oldalát bedörzsöljük vele, azután 12 órára hűtőszekrénybe tesszük pihentetni. (Javaslom, óránként forgassák meg a halat). Elkészítés előtt kivesszük a pácból, felitatjuk róla a nedvességet, majd apró kockákra vágjuk fel. Olívaolajjal meglocsoljuk, formába tesszük, megnyomkodjuk, azután a karikára vágott bivalymozzarella sajtra kiöntjük. Finomra vágott snidlinggel megszórva, citromszeletekkel és pirítóssal tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben