topbar
fejlec01

Pontypatkó bundában steakburgonyával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg pontypatkó
80 dkg burgonya
3 dl olaj (a sütéshez)
4 db tojás
5 dkg liszt
40 dkg zsemlemorzsa

A tálaláshoz:

1 db citrom
1 cs. madársaláta

Elkészítési mód:
A pontypatkót sózzuk, majd lisztbe, enyhén sós tojásba, azután zsemlemorzsába megforgatjuk és végezetül forró olajban aranybarnára sütjük. Menet közben a krumplit meghámozzuk, hasábokra vágjuk, enyhén sós vízben előfőzzük, majd lecsepegtetjük és bő forró olajban megsütjük. Madársalátával és citrommal esztétikusan díszítve kínáljuk.

 


 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben