topbar
fejlec01

leves Narancsos sárgarépa krémleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (200 kcal/fő)

60 dkg sárgarépa
8 dl zöldségalaplé
1 db narancs leve
1 fej vöröshagyma
1 kk. őrölt gyömbér
1 kk. őrölt koriander
1 dl tejföl
1 ek. olaj


Elkészítési mód:
A finomra vágott hagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott sárgarépát és puhára pároljuk. Azután felöntjük zöldségalaplével, hozzáadjuk az őrölt gyömbért és koriandert, a narancslevét. Ízlés szerint sóval ízesítjük, és egy forralás után botmixerrel pépesítjük. Simára kevert tejföllel dúsítjuk és krémesre főzzük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben