topbar
fejlec01

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg tenger gyümölcsei mix
2 db sárgarépa
2 db paradicsom
2 db citrom leve
1 dl paradicsomlé
1 csokor petrezselyem
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
só, bors

Elkészítési mód:
A hagymát finomra vágjuk, olívaolajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a pépre zúzott fokhagymát és a héjától megtisztított, apróra vágott paradicsomot, a zsülienre vágott sárgarépát, majd a tenger gyümölcseit. Zsírjára sütjük, azután felöntjük a paradicsomlével és 8 dl vízzel, sóval, borssal, citrom levével ízesítjük és egy forralás után lassú tűzön addig főzzük, míg a tintahalkarikák megpuhulnak. Finomra vágott petrezselyemmel meghintve forrón tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben