topbar
fejlec01

desszert Zserbógolyó

Hozzávalók:
(10 személyre)

20 dkg darált keksz
20 dkg darált dió
10 dkg reszelt étcsokoládé
15 dkg őszibaracklekvár
5 dkg vaj

Elkészítési mód:

A darált kekszet, a diót és a lereszelt csokoládét egy keverőtálban összeforgatjuk, majd a szobahőmérsékletű vajjal és a lekvárral összedolgozzuk. Ezt követően golyókat formálunk belőle. Végezetül egyenként megforgatjuk őket a korábban félretett őrölt dióban. A kész zserbógolyókat fogyasztásig, kb. 1 órára hűtőszekrénybe tesszük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben