topbar
fejlec01

foetel Vajban párolt sertés szűzérme rozmaringos erdei gombával

Hozzávalók:
(4 személyre) (740 kcal/fő)

80 dkg sertésszűzérme

5 dkg vaj

50 dkg erdei gomba mix

2 ek. olívaolaj

1 fej vöröshagyma

1 cs. friss rozmaring

80 dkg burgonya

olaj a sütéshez

 

Elkészítési mód:

A húst nyolc szeletre vágjuk, sóval ízesítjük, folpackon keresztül enyhén kiklopfoljuk, vajban megpároljuk. A felkockázott hagymát, a finomra vágott rozmaringot és a gombát olívaolajon megpirítjuk, sóval ízesítjük. Menet közben a burgonyát meghámozzuk, hasábra vágjuk és forró olajban ropogósra sütjük, majd köretként tálaljuk a gombával együtt a hús mellé. Salátával, paradicsommal díszítve kínáljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben