topbar
fejlec01

foetel Vajban párolt sertéskaraj spenóttal

Hozzávalók:
(4 személyre) (660 kcal/fő)

60 dkg sertéskarajfilé

15 dkg vaj

30 dkg lepketészta

10 dkg reszelt sajt

1 cs. snidling

 

Elkészítési mód:

A filézett sertéskarajt felszeleteljük, folpackon keresztül kiklopfoljuk, besózzuk, 10 dkg vajon puhára pároljuk. Közben a tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, 5 dkg vajon megfuttatott, apróra vágott snidlinggel összekeverjük, majd sajttal megszórva köreként tálaljuk a spenóttal együtt a hús mellé.

 

Spenót
Hozzávalók:

50 dkg spenót

5 dkg vaj

1 dl tej

3 gerezd fokhagyma

só, fehérbors

 

Elkészítési mód:

Az átmosott spenótot finomra vágjuk, a tisztított fokhagymát összetörjük, vajon megpároljuk, sóval, fehérborssal ízesítjük, tejjel felöntjük, és rövid idő alatt készre főzzük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben