topbar
fejlec01

foetel Grillezett harcsafilé és tökszeletek salátaágyon

Hozzávalók:
(4 személyre) (310 kcal/fő)

80 dkg afrikai harcsafilé
1 kg zsenge tök
2 db citrom
2 gerezd fokhagyma
2 ek. olívaolaj
2 dl tej

Elkészítési mód:

A filézett harcsát besózzuk, majd olajjal és citromlével meglocsoljuk. Összedarabolt fokhagymát adunk hozzá, azután ráöntjük a tejet és lefedjük. 1 napig hűtőben érleljük. Sütés előtt kivesszük a pácléből, majd szalvétával felitatjuk róla a nedvességet. Kevés olajjal bekenjük és előmelegített forró rostlapon a karikákra vágott tökkel együtt szép barnára sütjük. Salátaágyon citrommal tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben