topbar
fejlec01

foetel Kapribogyós paradicsomos spagetti

Hozzávalók:
(4 személyre) (380 kcal/ fő)

40 dkg spagetti
60 dkg lukullusz paradicsom
1 kis fej vöröshagyma
5 dkg kapribogyó
5 dkg vaj
só, bors


Elkészítési mód:

A paradicsomot leforrázzuk, héjától megtisztítjuk, a hagymát finomra vágjuk és vajon együtt megpároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a kapribogyót, 1 dl vízzel felöntjük és krémesre főzzük. Közben a spagettit enyhén sós vízben al dentére (harapósra) főzzük, leszűrjük, összekeverjük a kapribogyós-paradicsomos raguval és forrón tálaljuk.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben