topbar
fejlec01

foetel mézes csirkeszárny

Hozzávalók:
(4 személyre)

1,20 kg csirkeszárny
10 dkg méz
1 csomó petrezselyemzöld
5 dkg friss hámozott gyömbérgyökér
1 fej tisztított vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
só, bors

 

Elkészítési mód:

A csirkeszárnyról a végeket levágjuk és átmossuk. A hozzávalókat a méz kivételével egy lábasba rakjuk, felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, sóval, borssal ízesítjük, egy forralás után lassú tűzön 30 percig abáljuk. Az abált csirkeszárnyakat mézbe megforgatjuk, tepsibe rakjuk, és 180 °C -os előmelegített sütőben aranybarnára karamellizáljuk.

 

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben