topbar
fejlec01

Tokhalszeletek párolt rizzsel, sajtos zöldségágyon

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg tokhalfilé
2 db cukkini
2 db sárgarépa
1 db kápia paprika
20 dkg reszelt cheddar sajt
1 db citrom
10 dkg vaj
1 dl tej
2 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:
A halat sóval bedörzsöljük, felszeleteljük, vajban megpároljuk. A zöldségeket csíkokra vágjuk, olívaolajon lepirítjuk, hozzáadjuk a reszelt sajtot, felöntjük a tejjel és állandó kevergetés mellett krémesre főzzük. A tokhalfilét párolt rizzsel, citrommal díszítve sajtos zöldségágyon tálaljuk.


Párolt rizs

Hozzávalók:
(4 személyre)

32 dkg rizs
1 fej vöröshagyma
2 ek. olaj

Elkészítési mód:
A rizst olajon üvegesre pirítjuk, felöntjük 6 dl vízzel, sóval ízesítjük, egészben belerakjuk a tisztított vöröshagymát és addig főzzük, amíg a rizs puha lesz. Lefedjük, kb. 20 percig állni hagyjuk, a hagymát kivesszük belőle és a hal mellé formázva tálaljuk, ízlésesen díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben