topbar
fejlec01

foetel Gombás pecsenyekacsamáj

 

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg pecsenyekacsamáj

20 dkg gomba

1 fej vöröshagyma

1 fej kápia paprika

2 csomó petrezselyemzöld

80 dkg burgonya

5 dkg vaj

2 ek. olaj

2 dkg kalocsai őrölt paprika

só, bors

 

Elkészítési mód:

A kockára vágott hagymát, paprikát és a szeletelt gombát olajon megdinszteljük, majd belerakjuk a tisztított jól átmosott pecsenyekacsamájat, őrölt paprikával meghintjük, majd zsírjára sütjük és kevés víz hozzáadásával készre főzzük. Tálalás előtt sóval, borssal ízesítjük. Menetközben a burgonyát megtisztítjuk, enyhén sós vízben megfőzzük. A finomra vágott petrezselymet vajon felhevítjük és a burgonyát megforgatjuk benne. Ízlésesen köretként tálaljuk a gombás kacsamáj mellé.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben