topbar
fejlec01

foetel Színes borjúragú párolt rizzsel

 

Hozzávalók: (4 személyre)

60 dkg borjúcomb

2 gerezd fokhagyma

2 db sárgarépa

10 dkg zöldbab

2 db paradicsom

10 dkg zöldborsó

1 kis fej vöröshagyma

2 ek. olívaolaj

só, bors

 

Párolt rizs
Hozzávalók:(4 személyre)

32 dkg rizs

1 fej vöröshagyma

2 ek. olaj


Elkészítési mód:

A húst, a tisztított zöldségeket kockákra, a fokhagymát karikákra vágjuk , majd a paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A zöldségeket a zöldborsó kivételével a hússal együtt olajon lesütjük, sóval, borssal ízesítjük és állandó kevergetés mellett kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót és pár percig tovább főzzük. Közben a rizst olajon üvegesre pirítjuk, felöntjük 6 dl vízzel, sóval ízesítjük, egészben belerakjuk a tisztított vöröshagymát és addig főzzük, amíg a rizs puha lesz. Lefedjük, kb. 20 percig állni hagyjuk, a hagymát kivesszük belőle és a ragu mellé formázva tálaljuk, ízlésesen díszítjük.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben