Hozzávalók: (4 személyre)
60 dkg borjúcomb
2 gerezd fokhagyma
2 db sárgarépa
10 dkg zöldbab
2 db paradicsom
10 dkg zöldborsó
1 kis fej vöröshagyma
2 ek. olívaolaj
só, bors
Párolt rizs
Hozzávalók:(4 személyre)
32 dkg rizs
1 fej vöröshagyma
2 ek. olaj
só
Elkészítési mód:A húst, a tisztított zöldségeket kockákra, a fokhagymát karikákra vágjuk , majd a paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A zöldségeket a zöldborsó kivételével a hússal együtt olajon lesütjük, sóval, borssal ízesítjük és állandó kevergetés mellett kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót és pár percig tovább főzzük. Közben a rizst olajon üvegesre pirítjuk, felöntjük 6 dl vízzel, sóval ízesítjük, egészben belerakjuk a tisztított vöröshagymát és addig főzzük, amíg a rizs puha lesz. Lefedjük, kb. 20 percig állni hagyjuk, a hagymát kivesszük belőle és a ragu mellé formázva tálaljuk, ízlésesen díszítjük.