topbar
fejlec01

foetel Roston sült Fásyburger steakburgonyával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

25 dkg darált marhahús

25 dkg darált pulyka felsőcomb

30 dkg darált sertéslapocka

1 kg újburgonya

1 csokor oregánó

olaj a burgonyasütéshez

 

Elkészítési mód:

A darált húsokat jól összegyúrjuk, majd finomra vágott, friss oregánóval és sóval ízesítjük. Egy nyújtódeszkára kiöntjük és egy beolajozott nyújtófával, kb. 2 cm vastagra egyenletesen elterítjük, majd 15 cm-es átmérőjű pogácsákat formázunk belőle. Olajjal enyhén megkenjük, és rostlapon mindkét oldalát pirosra sütjük. Közben az újburgonya felső héját ledörzsöljük, cikkekre vágjuk, bő olajban ropogósra sütjük, majd köretként tálaljuk, ketchuppal és majonézzel együtt a Fásyburger mellé.
 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben