topbar
fejlec01

leves Snidlinges burgonyakrémleves fürjtojással

Hozzávalók:
(4 személyre)(250 kcal/fő)

60 dkg burgonya

1 dl tejszín

2 db tojás

1 cs. snidling

1 ek. kurkuma

4 db fürjtojás

Elkészítési mód:

A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, 1 liter vízzel felöntjük, kurkumával, sóval ízesítjük, puhára főzzük, botmixerrel krémesítjük, a tejszínnel simára kevert tojássárgájával dúsítjuk. Egy forralás után finomra vágott snidlinggel és a menet közben keményre főzött fürjtojással tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben