topbar
fejlec01

leves Karfiolkrémleves bacon chips szel

Hozzávalók:
(4 személyre) 
(120 kcal/fő)

1 fej karfiol

0,5 dl tejszín

1 db tojás sárgája

2 dkg vaj

10 dkg bacon szalonna


Elkészítési mód:

Vajon megdinszteljük a rózsáira szedett karfiolt, majd felöntjük 8 dl vízzel, sóval ízesítjük és puhára főzzük. Botmixerrel krémesítjük, beleöntjük a tojás sárgájával simára kevert tejszínt és egy forralás után a menet közben ropogósra sütött bacon szalonnával tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben