topbar
fejlec01

leves Tárkonyos citromos pulykaraguleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg pulykacombfilé
1 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 kis fej vöröshagyma
1 ek. morzsolt tárkony
2 db citrom
1 dl tejföl
1 ek. olívaolaj

 

Elkészítési mód:
A húst, a tisztított zöldségeket és a vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olívaolajon megpároljuk, tárkonnyal, a citrom levével és sóval ízesítjük, majd felöntjük 8 dl vízzel és puhára főzzük. A simára kevert tejfölt hozzáadjuk, és egy forralás után citrommal díszítve melegen tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben