topbar
fejlec01

leves Kurkumával fűszerezett spárgakrémleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

1 cs. zöld spárga
1 cs. fehér spárga
1 kk. kurkuma
0,5 dl tejszín
1 db tojássárgája
1 ek. olaj

 

Elkészítési mód:
A spárgát héjától megtisztítjuk, apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, 8 dl vízzel felöntjük, sóval, kurkumával ízesítjük, készre főzzük, majd botmixerrel pürésítjük. Egy forralás után a tojássárgájával simára kevert tejszínnel sűrítjük, azután krémesre főzzük. Forrón, teljes kiőrlésű barnakenyérrel kínáljuk.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben