topbar
fejlec01

eloetel gombafasirt rukkola

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg gomba

1 gerezd fokhagyma

1 tojás

1 db zsemle

1 ek. zsemlemorzsa

24 dkg kecskesajt

20 dkg rukkola saláta

Elkészítési mód:

A gombát a fokhagymával együtt ledaráljuk, hozzáadjuk a tojást, a langyos vízben áztatott zsemlét, sóval ízesítjük és összegyúrjuk, majd zsemlemorzsában enyhén megforgatva kisütjük. A kecskesajtot négy egyenlő szeletre vágjuk, és rostlapon megsütjük. Rukkolasalátára tálaljuk, paradicsommal és búzacsirával díszítjük.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben