topbar
fejlec01

foetel Rántott camembert áfonyával tallérburgonyával

 

Hozzávalók:
(4 személyre) (740 kcal/ fő)

4 db camembert

10 dkg liszt

3 db tojás

20 dkg zsemlemorzsa

80 dkg burgonya

20 dkg áfonyalekvár

10 dkg áfonya

olaj (a sütéshez)


Elkészítési mód:

A camembert sajtot négyfelé vágjuk, megforgatjuk lisztben, enyhén sós felvert tojásban, majd zsemlemorzsában, azután forró olajban aranybarnára sütjük mindkét oldalát. Menet közben a burgonyát meghámozzuk, karikára vágjuk, tiszta konyharuhára téve a nedvességet felitatjuk róla. Forró olajban ropogósra sütjük, lecsepegtetjük, sóval ízesítjük, áfonyalekvárral és a friss áfonyával együtt köretként tálaljuk a rántott sajt mellé.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben