topbar
fejlec01

Rántott Camembert burgonyapürével, majonézzel

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db camembert
10 dkg liszt
3 db tojás
20 dkg zsemlemorzsa
1 tubus majonéz
80 dkg burgonya
5 dkg vaj
1 dl tej
1 dl tejföl
olaj (a sütéshez)

Elkészítési mód:
A camembert sajtot megforgatjuk lisztben, azután enyhén sós felvert tojásban, majd zsemlemorzsában, azután forró olajban aranybarnára sütjük. Közben a burgonyát héjába megfőzzük, meghámozzuk, burgonyanyomóval áttörjük, hozzáadjuk a vajat, a tejet, a tejfölt, sóval ízesítjük, azután habverővel simára keverjük és esztétikusan díszítve köretként kínáljuk a majonézzel a rántott sajt mellé.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben