topbar
fejlec01
Fokhagymás petrezselymes vargánya

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg vargánya
4 gerezd fokhagyma
1 cs. petrezselyemzöldje
½ dl olívaolaj
só, frissen őrölt feketebors

 

Elkészítési mód:

A vargánya földes gyökerét levágjuk, folyóvíz alatt leöblítjük (ne áztassuk be), hosszában 3-4 mm vastagra vágjuk. Az olajat felhevítjük, a vargányát belerakjuk, nem túl erős lángon aranybarnára sütjük. Hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát és petrezselyemzöldjét és 4-5 percig pároljuk. A végén sóval, borssal ízesítjük.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben