topbar
fejlec01

Sertéskaraj rizibizivel, vajon párolt babbal

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertéskaraj filé
1 doboz vörösbab (konzerv)
1 cs. friss bazsalikom
5 dkg vaj
olaj

Elkészítési mód:

A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát megsózzuk, majd tepsibe rakjuk. Bazsalikomlevéllel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, 1 dl. vizet öntünk alá, azután alufóliával hermetikusan lezárjuk. 200 °C-os előmelegített sütőben 30 percig pároljuk, majd levesszük róla az alufóliát, a bazsalikomleveleket leszedjük és aranybarnára sütjük. A babot vajon megpároljuk és retekkel és bazsalikomlevéllel díszítve esztétikusan tálaljuk a hús és a rizibizi mellé.

Rizi-bizi


Hozzávalók:
(4 személyre)


20 dkg jázminrizs
20 dkg zöldborsó
3 dkg vaj

Elkészítési mód:
A rizst megmossuk, 1l enyhén sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és összekeverjük a vajon megpárolt zöldborsóval.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben