topbar
fejlec01

Rozéra sütött szűzpecsenye vajban párolt zöldségekkel

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertésszűz
1 ek. olaj
2 ek. mustár
40 dkg karfiol
40 dkg brokkoli
10 dkg vaj
só, bors

Elkészítési mód:
A húst sóval, őrölt borssal bedörzsöljük, majd mustárral bekenjük. Forró olajban forgatva megpirítjuk, azután alacsony hőfokon fedővel lefedve, rövid idő alatt készre pároljuk. Közben a zöldségeket megmossuk, rózsáira szedjük, enyhén sós vízben félig megfőzzük, majd vajban megpároljuk és köretként tálaljuk a felszeletelt szűzpecsenye mellé.
 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben