topbar
fejlec01

Hozzávalók:
(4 személyre)

60 dkg szűzpecsenye
20 dkg kolozsvári szalonna
20 dkg gyöngyhagyma
80 dkg burgonya
4 gerezd fokhagyma
3 db paradicsom
1 ek. olívaolaj
3 g őrölt pirospaprika
olaj (a sütéshez)
só, bors

Elkészítési mód:
A lehártyázott szűzpecsenyét és a kolozsvári szalonnát kockákra vágjuk, forró olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, meghintjük őrölt pirospaprikával, belerakjuk a gyöngyhagymát, a leforrázott héjától tisztított paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük és kevés folyadék hozzáadásával puhára főzzük. Közben a megtisztított burgonyát 1x1 cm-es kockákra vágjuk, forró olajban megsütjük, lecsepegtetjük, majd hozzáadjuk az aprópecsenyéhez és egy forralás után esztétikusan díszítve forrón kínáljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben