topbar
fejlec01

foetel Fokhagymás kacsacomb sajtos spenótos metélttel

 

Hozzávalók (4 személyre):

8 db kacsacomb

1 szál sárgarépa

1 szál zöldség

1 fej vöröshagyma

5 gerezd fokhagyma

1 dl. olaj

32 dkg. metélt tészta

30 dkg spenót

5 dkg. vaj


Elkészítési mód:

A húst sóval bedörzsöljük, lábasban ke¬vés olajon megpirítjuk. Mellérakjuk a többi hozzávalót, két ge¬rezd darabolt fokhagymát, és fel¬öntjük annyi vízzel, hogy ellep¬je. Egy forralás után, lassú tűzön félpuhára főzzük, majd tepsiben, olajjal meglocsolva pirosra süt¬jük, majd zúzott fokhagymával bekenjük. A tésztát sós vízben ki¬főzzük, lecsurgatjuk. A spenótot jól átmossuk, darabokra tépjük, leforrázzuk, és vajban megpárol¬juk, sóval ízesítjük, majd össze-keverjük a forró tésztával. A ka¬csacombok mellé köretként tálal¬juk, és reszelt sajttal meghintjük.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben