Hozzávalók (4 személyre):
8 db kacsacomb
1 szál sárgarépa
1 szál zöldség
1 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 dl. olaj
32 dkg. metélt tészta
30 dkg spenót
5 dkg. vaj
só
Elkészítési mód:A húst sóval bedörzsöljük, lábasban ke¬vés olajon megpirítjuk. Mellérakjuk a többi hozzávalót, két ge¬rezd darabolt fokhagymát, és fel¬öntjük annyi vízzel, hogy ellep¬je. Egy forralás után, lassú tűzön félpuhára főzzük, majd tepsiben, olajjal meglocsolva pirosra süt¬jük, majd zúzott fokhagymával bekenjük. A tésztát sós vízben ki¬főzzük, lecsurgatjuk. A spenótot jól átmossuk, darabokra tépjük, leforrázzuk, és vajban megpárol¬juk, sóval ízesítjük, majd össze-keverjük a forró tésztával. A ka¬csacombok mellé köretként tálal¬juk, és reszelt sajttal meghintjük.