topbar
fejlec01

foetel Rozmaringos színes jércemelltokány

Hozzávalók (4 személyre)

 60 dkg jércemell

 1 db cukkini

 1 fej vöröshagyma

 1 szál rozmaring

 3 db paprika (fehér, piros, zöld)

 3 db paradicsom

 2 evőkanál olaj

 1 evőkanál liszt

 só

Elkészítési mód:

A húst, a paprikát és a cukkinit julienne-re (metéltre), a hagymát kockákra, a friss rozmaringot apróra vágjuk. A paradicsomot leforrázzuk, és a héját lehúzzuk. A húst, a hagymát, a paprikát a cukkinit olajon megdinszteljük, és sóval ízesítjük. Liszttel meghintjük, állandó kevergetés mellett zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a paradicsomot, és kevés víz hozzáadásával puhára pároljuk. Formázott rizzsel díszítve tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben