topbar
fejlec01

foetel Rozmaringos szűzérme erdei pirított gombával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg sertés szűzérme

2 ek. olívaolaj

50 dkg erdei gomba mix

1 fej vöröshagyma

1 cs. friss rozmaring

1 fej vöröshagyma

80 dkg burgonya

olaj a sütéshez

Elkészítési mód:

A húst nyolc szeletre vágjuk, sóval ízesítjük, folpackon keresztül enyhén kiklopfoljuk, az olívaolajt felhevítjük és a húsok mindkét oldalát pirosra sütjük. A felkockázott hagymát és a gombát olajon megpirítjuk, sóval ízesítjük, majd a sült húsokat hozzáadjuk és fedő alatt rövid ideig pároljuk. Menet közben a burgonyát meghámozzuk, hasábra vágjuk és forró olajban ropogósra sütjük, majd köretként tálaljuk a gombával együtt a hús mellé. Igény szerint díszítve kínáljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben