topbar
fejlec01

foetel Harcsafilé zsályával fűszerezve

Hozzávalók (4 főre)

80 dkg harcsafilé

 2 gerezd fokhagyma

 2 db citrom

 1 cs. zsálya

2 dl tej

1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:

A harcsafilét sóval és finomra vágott zsályával bedörzsöljük, hozzáadjuk a karikákra vágott fokhagymát, tejjel felöntjük, és egy napig hűtőben tároljuk. Sütés előtt a halat lecsepegtetjük, olajjal meglocsolgatjuk, majd forró rost lapon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Citrommal és zsályalevéllel díszítve tálaljuk, mellé kovászos uborkát kínálunk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben