topbar
fejlec01

foetel Harcsaderék tepertős tejfölös túrós csuszával

Hozzávalók:
(4 személyre)(640 kcal/fő)

80 dkg harcsaderék
30 dkg lebbencstészta
2 dl tejföl
20 dkg túró
10 dkg kolozsvári szalonna
1 db citrom
2 ek. olaj
1 tubus majonéz


Elkészítési mód:

A harcsát felszeleteljük, besózzuk, kevés olajon megsütjük. Közben a tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a tejföllel és a túróval. Menet közben a kockára vágott kolozsvári szalonnát ropogósra sütjük. Tálalásnál a túrós csuszát meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk a tepertővel, azután köretként kínáljuk a majonézzel, citrommal díszített harcsaderék mellé.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben