topbar
fejlec01

foetel Kakukkfüves fokhagymás kacsamáj szalmaburgonyaágyon

 

Hozzávalók: (4 személyre)

80 dkg pecsenye kacsamáj

80 dkg burgonya

1 fej fokhagyma

1 cs. kakukkfű

2 ek. olaj

olaj (a sütéshez)

 

Elkészítési mód:

A májat megmossuk, a kakukkfűvel együtt serpenyőbe tesszük, olajjal meglocsoljuk, alacsony hőfokon mind a két oldalát megsütjük, sóval meghintjük,és bekenjük a menetközben kevés olajon felhevített, zúzott fokhagymával. A burgonyát megpucoljuk, lereszeljük,és bő forró olajban aranybarnára sütjük. Ízlés szerint fokhagymával, kockázott pritaminpaprikával és kakukkfűvel díszítve tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben