topbar
fejlec01

foetel Ananászos kacsamell

Hozzávalók:


(4 személyre)

4 db kacsamell

1 cs. kakukkfű

1 cs. petrezselyemzöld

1 egész ananász

5 dkg vaj

Elkészítési mód:

A kacsamellet finomra vágott petrezselyemzölddel, kakukkfűvel és sóval bedörzsöljük. Tepsibe rakjuk, 1 dl vizet aláöntünk, alufóliával betakarjuk, és előmelegített sütőben, kb. 200°C-on, 20 percig pároljuk. Ezután az alufóliát levesszük róla, és aranybarnára sütjük. Az ananászt meghámozzuk, felkarikázzuk, a közepét kiszúrjuk, vajban megpároljuk és a kacsamell mellé búzacsírával, koktélparadicsommal díszítve tálaljuk.
 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben