topbar
fejlec01

foetel Konfitált kacsacomb steakburgonyával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db hízott kacsacomb

2 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

1 cs. petrezselyemzöld

5 dkg zsír

80 dkg burgonya

olaj (a sütéshez)

só, szemes bors


Elkészítési mód:

A combokat megtisztítjuk, sóval bedörzsöljük, zsíron mindkét oldalát megpirítjuk, majd belerakjuk a darabolt fokhagymát, a hagymát, a petrezselyemzöldjét, és pár szem szemes borsot, azután felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval utánízesítjük, azt követően alacsony hőfokon két óra hosszáig konfitáljuk (60°C-on abáljuk), majd a tűzről levéve melegen tartjuk. Az újburgonya héját ledörzsöljük, cikkekre vágjuk, enyhén sós vízben megfőzzük, és bő olajban megsütjük. Végezetül paradicsomrózsával díszítve köretként tálaljuk a kacsacomb mellé.
                 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben