topbar
fejlec01

leves Brokkolirózsa leves

Hozzávalók:
(4 személyre)

(200 kcal/fő)

 

50 dkg brokkoli

2 g. fokhagyma

1 dl tejföl

1 ek. liszt

 

Elkészítési mód:

A brokkolit és a karikára vágott fokhagymát 8 dl vízzel felöntjük, sóval ízesítjük, majd készre főzzük. A liszttel simára kevert tejföllel behabarjuk, és forrón tálaljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben