topbar
fejlec01

leves Céklakrémleves füstölt hússal

Hozzávalók:
(4 személyre) (250 kcal/ fő)

1 db füstölt első sertés csülök

2 db cékla

1 csomó kapor

1 kis fej vöröshagyma

1 ek. olívaolaj

Elkészítési mód:

A meghámozott céklát, a tisztított vöröshagymát apró kockákra, a kaprot finomra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd felöntjük 8dl vízzel, rövid idő alatt puhára főzzük, azután botmixerrel krémesítjük. A csülköt vízben megfőzzük, azt követően a csontot kihúzzuk belőle, fóliával feltekerjük, lehűtjük, majd késsel karikákra vágjuk. A céklakrémlevest egy merőkanál füstölt lével felöntjük, egy forralás után forrón tálaljuk, a szeletelt füstölt húst ráhelyezzük. Tejföllel és kaporral díszítve kínáljuk.
 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben