topbar
fejlec01

leves Zsályás zöldbabkrémleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (80 kcal/fő
)

40 dkg zöldbab
1 cs. friss zsálya
1 gerezd fokhagyma
1 dl tejszín


Elkészítési mód:
A zöldbabot apróra, a zsályát, a fokhagymát finomra vágjuk, majd 6 dl enyhén sós vízben megfőzzük. Botmixerrel krémesítjük, tejszínnel dúsítjuk, és egy forralás után tetszés szerint díszítve forrón tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben