topbar
fejlec01

leves Zöldségleves szárnyas belsőségekkel

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

10 dkg csirkezúza
10 dkg csirkeszív
5 dkg sárgarépa kocka
5 dkg zöldborsó
5 dkg petrezselyemgyökér
5 dkg zöldbab
1 gerezd fokhagyma
só, Vegeta

 

Elkészítési mód:
A feldarabolt belsőségeket leforrázzuk, majd a zöldségekkel és a karikákra vágott fokhagymával együtt 8 dl vízben feltesszük főni. Sóval, Vegetával ízesítjük és lassú tűzön gyöngyöztetve puhára főzzük. Forrón tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben