topbar
fejlec01

leves Gyulai gulyásleves

Hozzávalók:
(4 személyre)


40 dkg sertés szűzérme
1 kis fej vöröshagyma
20 dkg tv paprika
20 dkg paradicsom
40 dkg burgonya
1 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
20 dkg gyulai kolbász
1 csomó petrezselyemzöld
0,05 l olaj
5 dkg tarhonya
1 kk. őrölt pirospaprika
só, bors

 

Elkészítési mód:
A húst, a hagymát, a paprikát, a héjától megtisztított paradicsomot, a burgonyát, a zöldségeket kockákra, a kolbászt karikákra, a petrezselymet finomra vágjuk és az olajon megpirított tarhonyához adjuk. Megszórjuk őrölt paprikával, sóval, borssal ízesítjük, állandó kevergetés mellett zsírjára sütjük, felöntjük 1 liter vízzel, egy forralás után, lassú tűzön készre főzzük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben