topbar
fejlec01

leves Avokádó krémleves

Hozzávalók:
(4 személyre) (170 kcal/fő)

80 dkg avokádó
1 dl tejszín
1 db tojássárgája

 

Elkészítési mód:
Az avokádót meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, azután botmixerrel krémesítjük. Az avokádókrémet felöntjük 8 dl enyhén sós vízzel, 10 percig főzzük, majd a tojássárgájával simára kevert tejszínnel dúsítjuk. Egy forralás után pirított zsemlekockákkal tálaljuk.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben