topbar
fejlec01

leves Betyáros sertésraguleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg sertésszűzérme
10 dkg csuszatészta
40 dkg burgonya
10 dkg zöldborsó
1 dl tejföl
1 kis fej vöröshagyma
1 ek. olaj
1 dkg őrölt pirospaprika

Elkészítési mód:
A hagymát, a szűzérmét és a burgonyát kockákra vágjuk, majd a tésztával együtt olajon megpirítjuk. Meghintjük őrölt pirospaprikával, sóval ízesítjük és 8 dl vízzel felöntjük. Ezután hozzáadjuk a zöldborsót, és egy forralás után lassú tűzön puhára főzzük. Tejföllel dúsítva forrón tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben