topbar
fejlec01

leves Gombás csirke raguleves csipetkével

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg csirkemellfilé
1 szál sárgarépa
1 szál petrezselyemgyökér
1 kis fej vöröshagyma
10 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
2 ek. olívaolaj
1 cs. petrezselyemzöldje
1 db tojás
2 ek. liszt

Elkészítési mód:
A csirkemellet, a zöldségeket és a gombát kockákra, a hagymát és a petrezselyemzöldet finomra vágjuk. Olívaolajon a hozzávalókat megdinszteljük, a tojás és a liszt kivételével, sóval ízesítjük, 8 dl vízzel felöntjük, felforraljuk, majd lassú tűzön készre főzzük. Menet közben a lisztből és a tojásból kemény tésztát gyúrunk azután belecsipkedjük a forrásban lévő levesbe. Forrón tálaljuk, petrezselyemzölddel meghintjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben