Hozzávalók:
(4 személyre)
10 dkg gomba
20 dkg csirkemáj
2 db sárgarépa
2 db petrezselyemgyökér
1 db kis fej karalábé
1 db kis zellergumó
5 dkg zöldbab
10 dkg karfiol
1 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
1 cs. petrezselyemzöld
1 szál zellerzöld
1 ek. olívaolaj
só
Elkészítési mód:
A finomra vágott hagymát olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a jól átmosott, megtisztított csirkemájat, a szeletelt gombát, a kockákra vágott sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a kettévágott zöldbabot, a rózsáira szedett karfiolt, az apró kockára vágott karalábét, a zellergumót, a zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet és a zellerzöldet. Sóval beízesítjük, fedő alatt 10 percig pároljuk. Felöntjük 1 l vízzel és lassú tűzön készre főzzük. Petrezselyemzöldjével meghintjük, forrón tálaljuk.