topbar
fejlec01

leves Gombás zöldségleves csirkemájjal

 

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

10 dkg gomba
20 dkg csirkemáj
2 db sárgarépa
2 db petrezselyemgyökér
1 db kis fej karalábé
1 db kis zellergumó
5 dkg zöldbab
10 dkg karfiol
1 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
1 cs. petrezselyemzöld
1 szál zellerzöld
1 ek. olívaolaj

 

Elkészítési mód:
A finomra vágott hagymát olívaolajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a jól átmosott, megtisztított csirkemájat, a szeletelt gombát, a kockákra vágott sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a kettévágott zöldbabot, a rózsáira szedett karfiolt, az apró kockára vágott karalábét, a zellergumót, a zúzott fokhagymát, a finomra vágott petrezselyemzöldet és a zellerzöldet. Sóval beízesítjük, fedő alatt 10 percig pároljuk. Felöntjük 1 l vízzel és lassú tűzön készre főzzük. Petrezselyemzöldjével meghintjük, forrón tálaljuk.

 

 
topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben