topbar
fejlec01

leves Eperkrémleves mentával

Hozzávalók:
(4 személyre)

80 dkg eper
1 dl tejszín
2 t. vaníliás cukor
1 ek. cukor
1 cs. menta
egy csipet só

Elkészítési mód:
Az epret megmossuk, egy edénybe beletesszük, krémesre turmixoljuk. 6 dl vizet a tejszínnel és a mentával felforraljuk, egy csipet sóval, cukrokkal ízesítjük. Kivesszük belőle a mentát és ráöntjük az eperkrémre. Egy forralás után hagyjuk kihűlni, és fogyasztásig hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk, eperrel és mentával díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben