topbar
fejlec01

20150301 4

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

20 dkg erdei gomba mix (mélyhűtött)
2 dkg vaj
1 dl tejszín
1 cs. friss kapor
1 ek. olívaolaj
só, bors

Elkészítési mód:
A gomba felét apróra vágjuk, vajon lepirítjuk az összekötözött kaporral együtt. 8 dl vízzel felöntjük, sóval, borssal ízesítjük és 15 perc alatt készre főzzük. Azután a kapor kivételével, botmixerrel pépesítjük, majd a tejszínnel simára keverjük, és állandó kevergetés mellett krémesre főzzük. Menet közben a megmaradt gombát olívaolajon lesütjük, sóval ízesítjük. Tálalásnál a gombát a leves tetejére adagoljuk, kaporral díszítjük.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben