topbar
fejlec01

leves Zöldborsókrémleves

Hozzávalók:
(4 személyre)

50 dkg zöldborsó
1 dl tejszín
2 db tojássárgája

Elkészítési mód:
A zöldborsót kifejtjük, felöntjük 8 dl vízzel, megfőzzük, leturmixoljuk. A tejszínt a tojássárgájával krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a zöldborsópüréhez, sóval ízesítjük, és egy forralás után tálaljuk.

 

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben