topbar
fejlec01

Zöldborsókrémleves bacon szalonnával

 

Hozzávalók:
(4 személyre)

30 dkg zöldborsó (mirelit)
egy kis fej vöröshagyma
1/2 dl tejszín
5 dkg vaj
10 dkg bacon szalonna
1 kk. Vegeta

 

Elkészítési mód:
3 dkg vajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd belerakjuk a zöldborsót és felöntjük 8 dl vízzel. Vegetával, sóval ízesítjük. 8-10 perc alatt puhára főzzük. Botmixerrel krémesítjük, beleöntjük a tejszínt és még egyszer felforraljuk. Menet közben 2 dkg vajon a megpirított vékonyra szeletelt bacon szalonnával tálaljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben