topbar
fejlec01

foetel Zöldborsós fokhagymás sertésragu sült burgonyával

Hozzávalók :
(4 személyre)

60 dkg sertéscomb
20 dkg zöldborsó
1 fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
80 dkg burgonya
2 ek. olívaolaj
1 dl olaj (a sütéshez)
1 ek. őrölt pirospaprika
só, őrölt feketebors

 

Elkészítési mód:
A vöröshagymát, a sertéscombot, a burgonyát kockára, a fokhagymát karikára vágjuk. Egy serpenyőben a hagymákat olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a húst, meghintjük őrölt pirospaprikával, sóval, borssal ízesítjük, zsírjára pirítjuk, majd kevés folyadék hozzáadásával lassú tűzön puhára főzzük. A burgonyát olajban kissé megsütjük, a borsóval együtt a húshoz adjuk, összekeverjük, és fedő alatt készre pároljuk.

 

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben