topbar
fejlec01

foetel Finomfőzelék tükörtojással

Hozzávalók:
(4 személyre)

40 dkg sárgarépa
40 dkg zöldborsó
40 dkg karalábé
1 cs. petrezselyemzöldje
5 dkg vaj
2 ek. liszt
4 dl tej
4 db tojás
olaj (a tojás sütéséhez)
1 ek. cukor

Elkészítési mód:
A megtisztított, kockákra vágott sárgarépát és karalábét, a finomra vágott petrezselyemzöldjét és zöldborsót vajon megpároljuk, sóval, cukorral ízesítjük, liszttel meghintjük, összekeverjük, tejjel felöntjük és krémesre főzzük. Forró olajban kisütött tükörtojást kínálunk feltétnek.

topbar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Előételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Levesek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Főételek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Desszertek

Ez a honlap sütiket használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. Bővebben